Første hårklipp og dårlig samvittighet

Dobilde? Igjen? Jepp. Det er fra denne vinkelen, på dassrammen, nyvåknet at jeg er på mitt ærligste. Dette skal være en ærlig blogg.

Maia er tett i nesen, mamma sover lite og alle morgener starter for tidlig. Onsdager de neste to månedene krever dessuten et helt spesielt antrekk. Treningsklær.

2XU kompresjonstights fra XXL på Tvedtstenteret - sponset.

I dag kjente jeg på det. Denne treningsregimen kan være litt for meget for #yummymummy. Det er ikke selve treningen som nødvendigvis er krevende, selvom dagens økt var den tøffeste hittil. Det er alt stresset FØR og ETTER trening som krever noe. En baby krever tilsyn og omsorg 24/7. Det betyr at det er knapt med tid til å spise riktig før trening, og ytterst lite tid til en dusj og en mettende lunsj ETTER trening. Maia kommer foran alt. Det er mye armer og bein som er involvert før vi er på vei til PT-time, og enda flere lemmer i bruk når vi omsider er hjemme. PUH! At dere andre mødre ORKER!

Maia blir tatt godt vare på av navnesøster Weronica i barnepassen på SatsElixia Madla. I dag har hun hatt sin første tur på passen uten å sove, og med våken baby etter endt treningsøkt fant vi i dag frem SAKSEN! WTF???

Hun har hatt en lodott festet til bakhåret i laaaang tid nå. Plutselig fikk jeg en anledning til å få æren av å gjennomføre gullet sin første hårklipp.


Så sovnet tullemor i vognen ut av senteret, våknet i det jeg flyttet henne i bilstolen, sovnet i bilen på vei hjem og våknet i det jeg flyttet henne fra bilstolen til kurven da vi var hjemme. Det knøt seg i mammamagen. Stakkars lille troll. Den dårlige samvittigheten la seg over meg som et digert ullteppe. 

Da jeg trodde hun hadde sovnet (igjen) tok jeg løpefart inn i dusjen. Hun våknet selvsagt i det sekund jeg masserte shampo i håret. Jeg dusjet på rekordfart. Til et evig hylekor. Da ble det nydusjet trøstepupp på arvingen.


Så. Klokken halv to fikk jeg i meg dagens lunjs, som forøvrig er godkjent i kostholdsplanen. Omelett av fem egg med kun to plommer, grønnsaker og mager kesam med krydder.

Alt i alt er jeg skikkelig flink. Jeg tar dette dokumentarprosjektet på alvor. Litt overrasket er jeg over at det så tidlig i prosessen er tungt og krevende, men jeg skal holde ut. Det er mange som "heier" på #yummymummy i sosiale medier, og det er kult. MEEEEN. Jeg føler for å understreke at jeg ikke har kastet meg ut i dette for å oppfordre alle andre nybakte mødre til å gjøre det samme. Jeg hadde ALDRI gjort dette uten kamera på slep. Poenget med treningen og kostholdsplanen er at jeg skal gjøre meg selv til et offer for en stadig voksende trend: kroppsfokus hos mamma. Alt av positive og negative ringvirkninger kommer med. Så kan alle fremtidens mødre selv se. Ikke alt er så enkelt og rosenrødt som mange artikler og bloggere fremstiller det.

Ellers: i dag ble huset solgt! Til godt over prisantydning. Og i dag har jeg i tillegg holdt ut NI år sammen med Yummy-mannen. Alle hjerter gleder seg!

#kosthold #trening #pt #mammaliv #milf #strongmom #fitmom #noexcusemom #travelt #realmom 

Én kommentar

Elisabeth

27.08.2014 kl.21:43

Heia heia heia!!!!! Gratulerer;);)

Skriv en ny kommentar

hits