Sprekken

I dag har #yummymummy hatt en flying start på lørdagen. Jeg spiste frokostomeletten min som jeg skulle, og laget til og med lunsj av torsk, broccoli og asparges to-go!! Så trasket jeg Vaulen rundt i raskt tempo, ca en time.

Helt etter boken altså. Nå er Henrik fornøyd med meg, tenkte jeg...

Så kom TIDENES sprekk!!! Jeg får "lov" til å bytte ut to av ukens måltid med to valgfrie retter. I kveld spiste jeg taco med tortillalefser. Nam!!! Ikke det verste en kan trykke i seg det... Hadde jeg bare holdt meg til tacoen.

For etter middag fikk vi kjekt besøk, og inn i kjeften fløy både sjokolade, chips og smash!!! Jeg klarte ikke stoppe!!!!

Så nå ligger jeg i sengen og gremmes. Og langskjems! Så langt har dette prosjektet nå gått til hode på meg at jeg tenker jeg skal STRAFFES med en dobbel økt rundt Mosvannet i morgen. Herregud. Jeg er glad jeg ikke skal være en #yummymummy til evig tid...

Én kommentar

Jakob Aasr Håland

28.09.2014 kl.08:16

En sprekk en gang i ny og ne kan ikke være farlig, så lenge du har så god kontroll resten av tiden.

En skal leve livet og kose seg med familie og venner mens en kan i helgene.

Så får en heller jobbe litt ekstra når ukedagen kommer mørk og grå.

Du er knallgoe Veronica Simone.

Tonje

28.09.2014 kl.09:54

Hehehe O`gremmelse ;-P Synes du er knalltøff! Straffetrening er et kjent begrep..... Må begynne å ta i bruk det snart selv...... Motivasjon, kom til meg!

Skriv en ny kommentar

Yummy Mummy

Yummy Mummy

33, Stavanger

Hva skjer når en utrent og nybakt mamma kaster seg på treningstrenden og forsøker å bli en #fitmom? Følg bloggen bak dokumentar-prosjektet #yummymummy her!

Kategorier

Arkiv

hits