Angst

#yummymummy er ikke så høy i hatten i dag. For det første: DEMOTIVERT! Såååå nærme slutten på prosjektet, men allikevel så sykt LEI. Jeg har ikke skrevet noe i "dagboken" siden fredag!

Jeg prøver så godt jeg kan. Spiser bra. Går turer. Trener. Allikevel. Jeg har GÅTT OPP i vekt!!! 600gram siden fredag, for å være nøyaktig.

PT Henrik har slengt ut et tall han synes det er bra at jeg tilslutt havner på. Det tallet der kommer vi mest sannsynlig ikke til å nå. Jeg kjenner jeg blir irritert. Både på vekten, men også på det faktum at jeg lar meg påvirke negativt av dette. Det er jo helt sykt! Jeg er en flott, frisk og smart mamma. Hvorfor skal jeg kaste vekk energi på vekt og utseende?!?

Hvis blikk kunne drepe...

Jeg biter tennen sammen og har planer om å fullføre med stil. Nest siste økt med Henrik er i morgen. Snart får jeg vite hvordan kroppen har forandret seg, men viktigst av alt på denne reisen har vært det mentale. Jeg håper det kommer tydelig frem i dokumentarserien, som sendes på TV Vest på nyåret.

Wish me luck.

2 kommentarer

Charlotte

21.10.2014 kl.14:49

Fy deg Vero. Du e ikkje snille med deg sjøl! Eg synes du såg smashing ut i går!! Sorry eg ikkje sa det, men tenkte det. Den trange bukså som satt perfekt. Vet ikke helt hva målet ditt i vekt er/var, men bra du er snart ferdig! Du har iallefall vært kanonflink!

Yummy Mummy

21.10.2014 kl.15:33

Charlotte: Hehe! Eg fiske kje itte komplimenter altså! Syns åg at det har vært gode resultater, men det e jo for gale at eg ska bli sånn podden bare pga et par gram!!! Ser du? Dette greiene fåkke med håve te #yummymummy;)

Skriv en ny kommentar

hits