Middag fra Adams matkasse

Etter to mneder p #yummymummy-diett var jeg mildt sagt dritt lei middag. Null matglede, null inspirasjon. Jeg smlp gjennom butikken. Kastet oppi litt protein, masse grnt og sneglet meg hjem igjen til kjkkenet. Middagen ble ensidig. Kjedelig.

Det var da vi bestemte oss for prve disse matkassene, som mange allerede benytter seg av. Helt tilfeldig falt valget p Adams matkasse. Kassen ble levert mandags kveld. Vi har valgt meny for tre dager, for fire personer.

Menyen er HELT annerledes enn det vi hadde endt opp med skulle vi komponert den selv. I gr laget jeg lkplser med potetmos og fennikel til storfamilien.

Det falt i smak. Kanskje aller mest hos de voksne, men det synes ikke jeg er et argument for avbestille. Dette er frsteklasses rvarer. R plser fra den lokale slakteren? Ja takk! Ungene fr vrsgod lre seg sette pris p mat som IKKE er rkt, og som IKKE er halvferdig i emballasjen.

Oppskriften var enkel. Trinn for trinn. Potetene kommer ferdig veid. Dette er mat som alle voksne der ute kan klare mekke sammen.

I dag str potetsuppe med fisk p menyen! Det beste med dette er forelpig at jeg vet hva vi kan servere. N hper jeg bare middagene fremover blir en av dagens hydepunkt igjen. Familien samlet rundt matfatet. En hydare i hverdagen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits