Middag fra Adams matkasse

Etter to måneder på #yummymummy-diett var jeg mildt sagt dritt lei middag. Null matglede, null inspirasjon. Jeg småløp gjennom butikken. Kastet oppi litt protein, masse grønt og sneglet meg hjem igjen til kjøkkenet. Middagen ble ensidig. Kjedelig.

Det var da vi bestemte oss for å prøve disse matkassene, som mange allerede benytter seg av. Helt tilfeldig falt valget på Adams matkasse. Kassen ble levert mandags kveld. Vi har valgt meny for tre dager, for fire personer.

Menyen er HELT annerledes enn det vi hadde endt opp med skulle vi komponert den selv. I går laget jeg løkpølser med potetmos og fennikel til storfamilien.

Det falt i smak. Kanskje aller mest hos de voksne, men det synes ikke jeg er et argument for å avbestille. Dette er førsteklasses råvarer. Rå pølser fra den lokale slakteren? Ja takk! Ungene får værsågod lære seg å sette pris på mat som IKKE er røkt, og som IKKE er halvferdig i emballasjen.

Oppskriften var enkel. Trinn for trinn. Potetene kommer ferdig veid. Dette er mat som alle voksne der ute kan klare å mekke sammen.

I dag står potetsuppe med fisk på menyen! Det beste med dette er foreløpig at jeg vet hva vi kan servere. Nå håper jeg bare middagene fremover blir en av dagens høydepunkt igjen. Familien samlet rundt matfatet. En høydare i hverdagen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits