Toblerone

Permisjonsdagene flyr avgårde! Nå er vi plutselig straks halvveis i februar. I mars skal jeg tilbake i jobb, og selvom det bare er gode følelser knyttet til det så kjenner jeg at jeg bruker litt ekstra tid på kos nå.

Du som følger dokumentarserien #yummymummy har sett at jeg ikke akkurat var steinflink med kostholdet under prosjektet. Det var jo så gale en stund at jeg fikk forbud mot GULLERØTTER!!! Da var det en del av dere som sendte meg noen trøsteklemmer. Haha! Når jeg ser det hele klippet sammen i en dokumentar nå, så kan jeg ikke annet enn å le. Mange gode, ærlige øyeblikk der.

Som dette.

Mini toblerone. Da kan du jo hive i deg ekstra mange! En fin oppvarming til fredagens store happening på #yummymummy-fronten. Da skal jeg nemlig ta i mot andre herlige mødre i Yummy-huset. Sammen skal vi vise den oppvoksende generasjonen (og alle andre) at en mammakropp kommer i alle slags deilige former. Det blir en mammakroppfest som ingen har sett maken til på teve. GLEDER seg!

I morgen er det klart for fjerde episode av dokumentaren.

Her er jeg foreviget etter en av mange nattlige ammestunder som nybakt mamma. I morgen får du litt flere smakebiter før serien starter kl 1730 på TV Vest.

Også skal jeg på barseltreff! Jippi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits