Grandiosa

Så har det skjedd. Jeg har tilsynelatende gitt opp alt av kulinarisk interesse. I dag spiste jeg GRANDIOSA til lunsj! Toppet med ekstra jarlsberg og nøtteskinke fra byens slakter...

Jeg gledet meg! Faktisk. En frossenpizza minner meg meget om ungdomstiden. Eller i det minste om skifte fra ungdom til voksen. Hvor selvstendig følte jeg meg ikke da jeg egenhendig "mekket" min egen pizza? Gikk i butikken, betalte, stekte. Alltid på rist, varmluft, nederst i ovnen.

Første tygg etterlot blemmer i ganen. Herregud så varm dypfryst pizza kan være!!! På andre tygg fikk deig og pizzafyll selskap av hamburgerdressing. Standard.

Da jeg var YNGRE (jeg holdt på å skrive ung...) kjente jeg folk som brukte MAJONES på Grandiosaen!! Majones!! Det er jo kriminelt.

Uansett. Det blir nok ikke en lunsj-reprise på denne med det første. Jeg måtte lete i kjeften etter smak. Og nøtteskinka ble brent.

Hvordan foretrekker du pizzaen?

Én kommentar

Heidi

24.02.2015 kl.14:09

Det "nya" e jo at eg prøve å alltid laga pizzaen sjøl, men kjøttdeig og løk grandisen, gyllen i kantane, piffi på...det e nok sånn eg lige det best(om det ska ver ferdigpizza)😊

Lige bloggen din☺

Skriv en ny kommentar

hits