#yummymummy inspirerte #pappakropp

Jeg lå i sengen. Klokken var halv ett (!). Det ble bare to timers søvn i natt!! Takket være en helt vidunderlig fin gjeng med folk, som laget pizzafest på Hinna.

Selfiestick. Gotta love it!

Jeg hadde altså lagt meg igjen, i det kjæresten våknet til liv utpå formiddagen. Så nå var klokken blitt halv ett, og jeg skummet meg gjennom det siste på snapchat. Da så jeg denne:

Kult! Aftenposten har intervjuet Martin Grevstad, som startet bølgen #pappakropp i sosiale medier. Og hvem er det som indirekte er årsaken til hypen?!? Ohhhh jess! Det er #yummymummy det! Haha! Dette prosjektet mitt har virkelig fått dimensjoner som jeg ikke engang drømte om på forhånd. Jeg er så glad for alle som vil normalisere denne kroppen vår. Mammakropp og pappakropp. Nabokropp og kjærestekropp. Din kropp. Min kropp. Normalt. Ikke ekstremt. Litt usunn. Litt sunn.

I morgen: litt mer enn litt usunn!

På nasjonaldagen sparer vi ikke på noe. Kaker og brus og is og pølser. Og på mandag kommer en reporter fra NRK Lørdagsrevyen for å følge #yummymummy på jobb og hjemme rundt middagsbordet. Dagen derpå-kropp. Gull.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits