hits

Avkledd foran kamera IGJEN

Da du trodde du ikke skulle få se mammakroppen til #yummymummy mer... Så feil kan en ta! Besøk av NRK Lørdagsrevyen.

Jeg blir jo helt duracell med en gang kameralampen lyser!!

Jeg må minne meg selv på at det (tross alt) er for en god sak. Mitt mantra: for hver retusjerte kropp man ser i media bør vi parere med en uretusjert. Her står teamet fra NRK og diskuterer HVORDAN og hvor jeg skal kle av meg!!! Haha! Surrealistisk much.

Tema for reportasjen er altså #mammakropp. Mer nøyaktig; #mommymakover. Stor industri i USA. Mødre som legger seg under kniven. Puppeløft, bukplastikk, ansiktsløftning, leppeforstørrelser. Herregud! Her til lands er det bare et fåtall som innrømmer at det er slike mamma-forvandlingsbehandlinger de faktisk tilbyr. Den største kundegruppen på operasjonsbordet er tross alt mødre i 30/40 årene. Hvis vi ikke viser frem det litt upolerte, hvordan kan vi da stoppe utviklingen?

Jeg sperret opp øynene i dag, da jeg viste frem bildet som hånet fotballfrue sitt magebilde på instagram. Det er 76 uker siden!!!

Og den gangen visste jeg ikke at jeg bar på nok et lite mirakel. Det var dette bilde som startet ballet for min del. Jeg er takknemlig for all oppmerksomhet som prosjektet får. Lørdagsrevyen liksom! Det er blodseriøst. Du kan se reportasjen førstkommende lørdag.

5 kommentarer

Bettine

19.05.2015 kl.09:07

Heier på deg! Gleder meg til å se på lørdag! Stolt av deg!<3

Pappaentiltre

19.05.2015 kl.19:38

Strålende. Hadde det ikke vært for din blogg ville det trolig ikke vært så mye snakk om pappakroppen i Norge heller. Jeg hentet inspirasjon til mitt innlegg om pappakroppen fra deg. Faktisk er bloggen din omtalt i intervjuet med meg i Aftenposten lørdag.

YummyMummy

20.05.2015 kl.09:55

Pappaentiltre: Hei! Dette fikk jeg med meg, for en gledelig overraskelse. Vi ønsker det samme: vekk fra fokuset på det ekstreme, enten det er i den ene eller andre enden av skalaen. Også er du nabo til kusinen min i Ski, forstår jeg. Stikker innom deg neste gang jeg er i de trakter:) Mammakropp møter pappakropp! Hehe!

Marte stenvaag

23.05.2015 kl.19:38

Så deg på dagsrevyen og må bare legge igjen en kommentar 😄 syns du var dritbra! Digger sånne damer som deg som viser at alle burde trives i egen kropp - du ser helt fantastisk ut 😄 stå på videre!

Mari

23.05.2015 kl.22:29

Flotte Veronica Simoné! Takk for at du byr på deg selv og bidrar til å normalisere bildet av kvinnekropp og mammakropp. Kropp er topp!

Skriv en ny kommentar