Comeback med brukket fot

HEI! Jeg sitter her på ferie, med altfor god tid og lurer på om denne bloggen må blåses liv i? Jeg mener; den var jo helt fantastisk morsom å skrive! Litt for gale at det bare skulle komme til en bråstopp?!

Siden sist har det vært en enorm utvikling for lille Maia. Hun har rukket å bli to år og har av alle ting i denne verden brukket en fot!! Som de ansatte i barnehagen pyntet med platpose og blomster når sandkassen lokket.

Lille tullebukk. Det skjedde så fort. På trampolinen, i det som virket som rolig lek med to jenter på seksten år. Leggbeinet ble brukket rett av, men helingsprosessen var kort. Etter fjorten dager kunne vi klippe av gipsen. Nå løper hun rundt på ferie som om ingenting skulle ha skjedd. "Aua trampolinen". Det blir en stund til vi lar mini leke på den igjen...

For #yummymummy sin del er alle kroppens bein intakt. Null brudd, annet enn den med treningen da. Kanskje dere er litt nysgjerrig på hvordan prosjektet har påvirket på lang sikt? Hvis ja, så føler jeg på meg et aldri så lite comeback. Oooooolala! Det kan hende det er druene (les vinen) som skriver nå, men serr - det hadde jo ikke skadet??

2 kommentarer

Sarah

14.07.2016 kl.22:30

Så himla tråkigt :/

Fint med blommor :)

Tonje

26.07.2016 kl.22:18

Glad du er tilbake!!! :)

Skriv en ny kommentar

hits