Bade

Jeg er ikke direkte redd vann, men det er noe med norsk sjø. Den er litt vill og kald. Veldig kald. Sytten grader midtsommers er ikke direkte drømmetemp, men denne helgen hoppet jeg likeså godt i det. Rettere sagt i Bjørnefjorden utenfor Os. Sammen med sprekeste svigermor.

Maia på to år var veldig ivrig fra båten. Ville så veldig bade! Bading er jo omtrent det kjekkeste hun gjør. Det ble derimot korte økter i vannet. Alt under femogtyve grader er iskaldt for lille frøken!

Det gliset! Den norske sommeren er uforutsigbar, men kan også være veldig deilig. Når været er topp finnes det knapt et bedre sted. Vi lå i vannet lenge, svigi og jeg. Det ble i alle fall tre runder rundt båten. Og da kvelden kom ble det jammen et bad til. Denne gang lenger nord. I Vikhammer utenfor Trondheim.

Vannet holdt nitten grader. For en hardhaus som #yummymummy ble det en lek. Og kvelden kunne ikke vært mer nydelig.

Nå skal jeg rydde ut av en koffert og fordøye noen inntrykk. Et usedvanlig vellykket bryllup og en meget uventet konvolutt med festlig innhold blir en del av fremtidens innhold på bloggen. Skrives snart!

Én kommentar

Maren

25.07.2016 kl.18:38

Så koselige bilder av fine sommerdager:). Enig med deg, vannet er veldig kaldt i Norge :):). Har du lyst på en ny Allmanakk . Jeg har giveaway på min YouTube kanal, Marenbl, se innom hvis du har tid. Ønsker deg en fortsatt fin sommerdag:).

Skriv en ny kommentar

hits