Summerglow

I år (som alle de siste åtte årene) fikk jeg SPA i bursdagsgave fra "ungene" (kjæresten er flink på shopping altså). Jeg er ikke videre opptatt av dyre kremer og velværedill, men spa må jeg ha. Ansiktsbehandling med massasje er på topp tre av alt jeg kan ønske meg. Denne gang var gavekortet hos Fab Lounge på Vaulen. Disse bildene tok jeg MENS jeg satt på do!! Lokalene er altså av ypperste standard.

Nokså nyåpnet og med store flater. Noen og tyvetalls ansatte, og egen avdeling for brud. Brudekjolen som er satt opp som dekor tilhører salongen sin eier. En liten personlig touch altså.

Frisørsalong har de også, med eget rom for hårvask. Også kan du få massasje på gulvet, i japansk stil.

Mens jeg ble lagt i en liten robot av en seng. Føttene ble heiset og overkroppen senket ørlite grann. Jeg hadde bestilt en behandling som skulle gi en aldri så liten sommerglød. Nitti minutter med behagelig musikk på øret og sinnsykt deilig massasje og ansiktsrens og krem og maske. Den ene masken ble støpt over munnen, og mens behandleren masserte meg i hodet så sovnet jeg likesågodt. Zzzzzzzz! Klassisk.

En timeout som alle burde teste. På nettsidene til Fab Lounge har de alltid gode tilbud. Jeg betalte (eller "ungene" betalte) tusen kroner, og jeg bestilte en behandling som var på tilbud. Ordinær pris var 1700kr. Så "sparte" jeg 700, som vi økonomer pleier å si!

Denne dama møtte jeg på vei ut dørene. Jeg skulle ut og møte verden nypolert og døsig, hun skulle drive sjappa videre. Kanskje har de en behandling med kongelig tvist som kan passe til hagefest i september? Det får vi se på. Nå skal jeg konsentrere meg om å IKKE drikke Pepsi Max... Jeg er nemlig på avrusning.

PS: dette innlegget er ikke sponset på noen som helst måte. Jeg er ikke helt DER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits