Slutter med Pepsi Max

#yummymummy har en diger, sort og tilsynelatende farlig last som hun bærer med seg i denne tilværelsen vi kaller livet. Hun er helt på felgen etter Pepsi Max.

Helst på boks, som bildet over er et sitrende, deilig eksempel på, men alt funker. Boksen over skulle bli den siste for #yummymummy. Etter nesten tre uker med ferie på øst, vest og i Midt-Norge kjente hun nemlig på skammen. Samtlige av de hun gjestet hadde gått til innkjøp av denne "giften", ene og alene for å tekke "dronningen"... Det kan da ikke være sånn?? Så hun sluttet. Tvert. Og holdt ut i ca tolv timer...

Denne deilige firepakningen ble med hjem fra dagens handletur. Lurte seg ned i handlevognen som den slu slangen den er. Vel hjemme måtte disse fire få stå litt for seg selv, før de ble lagt (som god rødvin) på kjøl. Det er jo unektelig et deilig skue.

Og for årvåkne lesere har nok ikke den tomme plastflasken på firepakning-bildet gått hus forbi... Jeg tenker vi korter ned slutt-tiden med to timer.. Ti timer holdt hun ut! Det er jo om ikke annet rekord denne sommeren.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits