Hustelt

Etter litt fram og tilbake med tollager i Oslo kom det endelig frem, husteltet.

Det har vært en sann lengsel og en drøm hele sommeren! Et telt som du kan stå oppreist i, oppholde deg inni mens det regner utenfor og som er stort nok til at vi alle, store som små, kan få en god nattesøvn.

Panoramautsikt! Det var litt småkaldt om kvelden, så da satte jeg meg likesågodt inni teltet og sooooolet meg. Diggi, diggi, diggi!

Vi opplevde all slags sommerlig vestlandsvær denne første jomfruhelgen på campingtur. Da var det helt heeeerlig med egen inngang, for sølete små barnesko og med tak over hodet.

Teltet er seks meter langt og fire meter bredt. To soverom med plass til tre i hvert bakerst, og et oppholdsrom i front.

Jeg er ikke akkurat et utpreget friluftsmenneske, men jeg har heller ikke lyst å frarøve barna mine gleden av å nyte naturen. Barna er åtte og to år gamle. Det er rett og slett utmattende bare å TENKE tanken på å motivere disse to med meg på all slags topper og nuter, for så å slå leir et eller annet øde sted. Da er første steg i naturfagstimen faktisk mye enklere med en fullpakket bil av alt slags luksuscamping tilgjengelig.

To døgn. På Ølbergcamping. Tilgang på softis, dusj, toalett, hav og strand. Det ble en del Snapchat-action i løpet av helgen. Kanskje du bør følge meg der? Så er du klar for neste runde. veronicasimone

2 kommentarer

Helene

09.08.2017 kl.11:12

Hei,

Hva slags telt er det?

Yummy Mummy

09.08.2017 kl.14:53

Helene: Det er et fra Outwell. Anbefales!

Skriv en ny kommentar

hits