NÅ er jeg lei ungene

Etter tre uker med øredøvende mas fra ungene var det en sann BEFRIELSE og levere i barnehagen! Halleluja, for verdens beste sted!

På jobb har jeg tankene for meg selv. Jeg presterer og har egentid. Timene løper. Jeg tenker knapt på lillemor i barnehagen. Det er ferie for hodet!

Vi har hatt det fint. Mange kjekke stunder oss voksne og små i mellom. Vi har holdt ut også! Noen ganger strevd litt med å holde humøret oppe. Det er mer krevende enn noe annet, å stelle for, underholde, passe på og være tilstede for barna.

I sosiale medier florerer det bilder av "den lykkelige familien". Den finnes jo. Vi ER jo det, men vi smiler ikke konstant i tre uker. Vi DIGGER ikke ungene våre hvert eneste minutt i tre uker. Ungene blir også lei. Det er godt med hverdag, og tid vekke fra hverandre. Så kan vi savne litt. Velkomsten ved å hente i barnehagen er det sjelden noe å si på.

Ferien er litt rikere med barna, men det går en grense for hva vi orker. Vi vil gjerne ha vår dose voksentid. Jeg vil gjerne ha min tid alene. Med småbarn løpende rundt føttene døgnet rundt kan en bli litt hodegal. Det må være lov å si at det er DEILIG BEFRIENDE å levere i barnehagen!

Porten lukkes alltid forsvarlig. For mor sin del også:) Takk, alle verdens flotte barnehageansatte for at dere finnes!

#barn #ferie #barnehage

I dag brukte jeg egentid hos frisøren. Se det på min snapchat: yummymummy

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits