hits

Sommerkysset på sommerfest

Denne sommeren sender TV Vest en noe uhøytidelig og meget tv-vennlig konkurranse kalt "Sommerkysset". Har du sett den? Hver mandag i Sommerstudio. Det er både pinlig, morsomt og inspirerende!

I går var jeg invitert på sommerfest hos et fantstisk flott vennepar, som hadde valgt SOMMERKYSSET som tema for festen!

Bordet var dekket med kyssemunner, og på baksiden av bordkortet stod navnet til en av det motsatte kjønn. Før vi spiste skulle vi gå bort til denne personen og plante et anonymt kyss til han eller hun. Morsomt!

I "Sommerkysset" på TV Vest skal vi kåre den beste sommerkysseren. Dommerene har bind for øynene, og deltagerene kan velge et kyss på kinnet, pannen eller munnen. Med eller uten tunge. Vi har sendt seks episoder av miniserien. I morgen sender vi nest siste. Ventetiden ble kortet ned i går, da JEG fikk være dommer på festen!

Jeg fikk (dessverre) bare kyss av tre festdeltagere. Haha! Hadde det vært opp til meg, så hadde jeg klint med hele gjengen. Inspirert, much?

Det var derimot vanskelig nok med bare disse tre. Oppgaven min som dommer var å resonnere meg frem til hvem av guttene som hadde gitt meg et kyss. VANSKELIG! Jeg tok feil tre av tre ganger, men gudlarina så gøy.

Anbefales som ny fest-lek.

#sommerkysset #kyss #sommerfest

Jeg filmet en del fra festlighetene. Se det på snapchat: veronicasimone (yummymummy)

Én kommentar

hverdagslivetivollen

06.08.2017 kl.20:08

Fantastisk :)

Skriv en ny kommentar