Programlederen

Det var visst ikke like lett å holde koken oppe på bloggen, også ETTER ferien. I motsetning til de fleste andre bloggere synes jeg det er vanskelig å forstå at andre skal ha glede av å lese om min hverdag! Jeg føler jeg må ha noe litt mer vesentlig å melde, eller hva mener du?

Jeg har tatt noen bilder av dagen i dag, og ser litt på det som et test-innlegg. Hvis du synes det er interresant nok, legg gjerne igjen en kommentar:)

Her har jeg vært på jobb i en halvtime allerede, før fotograf Ivan var på plass. Det var jeg som var tidlig! Ikke han som var sein.

Jeg jobber som programleder og reporter i TV Vest Rogaland. Vi lager lokal-tv, som sendes over hele landet. Hvis du har Altibox eller Riks TV, kan du ta oss inn der du bor. Vi sender direkte på tvvest.no, og er første lokal-tv-stasjon med egen app på Apple TV. Her er altså mulighetene for å følge med på oss stor!

Vi startet dagen i Stavanger Domkirke. Der var det øving til kveldens åpningskonsert av Stavanger Kammermusikkfestival.

Vi hadde begge litt sånn hjerte i halsen under opptakene. I dag hadde vi nemlig meeeeeeget kritisk nivå med batteri på kamera. "Noen" hadde glemt å lade, i tillegg til å la ekstra-batteriet bli igjen på jobb. Hatt DET hodet! Haha!

Vi gjennomførte med stil til tross. Gjorde intervju med festivallederen og hadde til og med nok strøm til noen få opptak nede på torget. Happy times!

Vi kjørte innom redaksjonen for å hente det nevnte ekstra-batteriet, så var vi klar for nytt opptak. En fantastisk gjeng med mannfolk skal åpne trampolinepark i Stavanger Øst i november.

Jeg har jobbet som tv-reporter og programleder i ti år nå. Da er det alltid ekstra kult når jeg kan dekke saker som jeg aldri har vært borti før. Gleder meg til å se trampolineparken stå ferdig, og til å se hvem som bruker den. Tør jeg, kanskje??

Jeg rakk å se litt på siste episode av Sommerkysset også i dag. Sånn ser det ut i redigering. Sendes førstkommende mandag.

Et par intervjuavtaler og litt redigering. Sånn er i hovedsak hverdagen på jobb. Jeg har verdens kjekkeste jobb! Som programleder møter du ekstremt mange spennende folk. Folk du aldri ellers hadde blitt kjent med. Det krever en del planlegging og litt energi, men de aller fleste dager går jeg hjem fra jobb med en god følelse.

Også hjelper det veldig at jeg jobber med de beste folka! Jeg har jobbet med Ivan i alle de ti årene jeg har vært ansatt. Det var blant annet han jeg laget #yummymummy med.

#jobb #hverdag #tv #tvvest

Følg meg på snapchat for mer bakom-stoff fra jobben: veronicasimone (yummymummy)

TV Vest har også snapchat: tvvest

2 kommentarer

Hu Bjørg

08.08.2017 kl.19:47

Jeg synes dettte var litt kjedelig. Jeg liker deg kjempegodt, elsker å følge deg på snap😊 Du får meg til å le høgt og lenge, men hverdagsblogg var ikke helt min greie 😳

Yummy Mummy

08.08.2017 kl.22:08

Hu Bjørg: Enig! Jeg kjedet meg når jeg skrev det ?? Takk for kommentar!

Skriv en ny kommentar

hits