Jobbepåske

Dagene durer i vei og bloggen har blitt litt forsømt. Jeg har hatt helgevakt på jobb, og mammafri på hjemmebane. I dag har jeg lusket rundt i Hunnedalen, på jakt etter den gode påskestemningen.

Fantastisk flott! Reportasje kommer på TV Vest både i morgen og onsdag. Etterhvert blir det påskefri også for denne påskekyllingen. Herlig, herlig fråtse-og-friluftsferie!

Endelig løsner det

Det er jammen meg litt av en overgang. For bare få dager siden dreide alt jeg foretok meg til på dagtid om den lille. Plutselig skulle hodet omstilles. Jeg var på jobb, det var hektisk, mye nytt. Egentlig husker jeg svært lite av mandagen!! Haha!

Men nå løsner det. Jeg har hatt kontroll i dag. Det er deilig!

Masse kjekke opptak i dag. Gleder meg til i morgen!

Tilbake

Jeg hadde store planer om å dokumentere første dag på jobb etter permisjon i bilder, men FOR EN OMSTILLING det ble!! Den startet på morgenen. Inn i dusjen og fram med sminkekosten. Det er leeeeenge siden jeg har startet en mandag sånn. Og da jeg skulle forlate huset (og babyen) kjente jeg det kriblet i BRYSTVORTENE!! I alle dager? Melkeproduksjon plutselig?!?

Bildet over havnet på sosiale medier hos TV Vest (følg oss på Instagram og Facebook), og der kom det jammen meg kommentarer av meget hyggelig sort. Da er det EKSTRA gøy å endelig være tilbake på jobb igjen. Dagen i går ble forblåst og våt på opptak. I dag har jeg planer om å holde meg varm og tørr, som reporter. Jeg tror vintage står på planen. Kjekt om du følger med:)

De siste mammadagene

Jeg sørger litt om dagen. I morgen har jeg min aller siste dag i mammapermisjon. Hun er jo selvsagt den flotteste og snilleste babyen en kan drømme om, så dette blir tøffe tak for mor. Og sikkert for far. Som skal omstilles på rekordfart.

Jeg flyktet fra alle dystre tanker om savn med litt etterlengtet frisørtid i går kveld.

TV Vest samarbeider med Gyldne Lokker i Stavanger. Jeg er innom så ofte jeg kan! Disse jentene. BALSAM! For kropp, hår, sjel og sinn. Alle produktene deres er ultra vennlige mot hår og hodebunn. Grønn frisør. Det hører de sjeldne til. And my hair loves it!

Nå skal vi på vårt siste barseltreff. I allefall på lang, lang tid sånn midt på dagen.

Sukk.

Puster

Først av alt: det skal ikke mer til enn seks minutter på riksdekkende tv før en blir RENT ned av kjekke meldinger!! For en jævla EGOTRIPP denne dagen er og har vært!! Haha! Vit at jeg setter enormt stor pris på hvert eneste ord og stavelse. Tusen hjertelig mange ganger takk for alle sms, snaps og kommentarer i sosiale medier i dag. Livet ER rikere for den som deler.

Etter opptak i dag tidlig tok jeg banen ut til gamle farmor på Bøler. Alltid. Hver eneste gang jeg er i hovedstaden.

Hun lager de beste karbonadene. Baker det beste brødet. Har de beste kinnene, og den deiligste latteren. Vi spiste, hvilte og mimret.

Det ble en aldeles herlig pause fra alt i dag. Hos farmor puster jeg.

Nå skal jeg bare vente på telefon fra Senkveld, så er liksom livet fullendt.

Neida.

Joda.

God Morgen Norge

Jeg må ha gått ned to kilo siden kl seks i dag tidlig! Herrefred, så nervøs tarmen min har vært!!! Haha! Jeg grugledet meg altså sånn til å gjeste God Morgen Norge!!!

Følelsen av mestring er desto større etterpå. Så GØY! Det er jo en HEEEELT annen opplevelse å være den som blir intervjuet, snarere enn den som intervjuer. I åtte år har jeg vært den som har styrt mikrofonen, men denne permisjonen har bragt meg på den andre siden. Meget lærerikt.

Signe er jo en fantastisk dyktig live-programleder. Tilbakelendt og tilstede. Hun har holdt på i femten år!! Vi fikk raskt en god tone. Ler hjertelig!

Miksen i dagens sending har vært helt oppe der med de beste. MGP-vinnere, Robinson, sterke Ida som snakker om sønnen sin tragiske død. Jeg satt backstage under intervjuet til sistnevnte. Det var så sterkt! Jeg kommer til å savne programmet når permisjonen er over.

Og det deiligste av alt denne morgenen i hovedstaden: SMINKEN!

For en luksus! Jeg ble pyntet på av Mona. Takk for deeeet. Og takk til min fantastiske pappa, som aldri har stått i veien for mine sprell. Han stiller opp. I dag er han barnevakt for min Maia. Love is all around!

På vei

Jeg bare måtte. Et glass chablis på flyplassen i Stavanger, mens jeg venter.

Jeg er altså på vei til hovedstaden og God Morgen Norge. Det er stas vettu. Så glad for at dokumentarserien får oppmerksomhet! Tenk hvis hele greia hadde vært bortkastet. Jeg vil jo at hele vårt langstrakte land skal få med seg budskapet.

Og starten på reisen kunne ikke vært bedre. Jeg sitter og venter på maten. At den greia jeg har fått utlevert skal pipe, sånn at jeg kan ta løpafart til matluka. Så kommer plutselig maten servert til bordet. Ekstraservice! Til yummymummy, svarer den unge servitøren.

Mammakropp engasjerer ikke bare hos oss mødre, skjønner jeg nå.

Jeg oppdaterer hele morgendagen på snapchat: veronicasimone

#yummymummy kler seg for riksdekkende tv

EGENTLIG har jeg mest lyst til å kle meg i morgenkåpe når jeg mandag gjester GOD MORGEN NORGE (hyyyl), men jeg er utstyrt med en god dose eq og tenker at den ville fått meg til å se meget rar ut. Jeg stupte inn i klesskapet etter at GOD MORGEN NORGE (hyyyyyl) ringte, men rygget raskt ut igjen. Der var det jammen meg ingenting av riksdekkende-tv-kaliber. Hva gjør en da?? Tar kontakt med Hanne, som selger klær fra en bunkers i Stavanger. ALLTID en sikker redning for min tv-garderobe. Hello spring!

Snopet på disken er nok til å skape godstemning for #yummymummy! Jeg har vært inne hos La Famiglia ved flere anledninger, men med hånden på hjertet kan jeg si at det aldri har bugnet SÅ GODT over av nyyyyydelige plagg til den ultimate vårgarderoben. Jeg er ikke så veeeeldig lett å kle med min vil-helst-gå-naken-eller-i-morgenkåpe-stil, men i dag så jeg BARE klær som jeg kunne tenke meg! Antrekket til GOD MORGEN NORGE (hyyyyl) kan du hvile øynene dine på førstkommende mandag kl 0855, men du kan få en liten snikas her:

Etter min mening er klærne du finner i bunkersen ved siden av Straensenteret av typen som FØLES som koseklær, men som er så freshe og representable at du går rundt og nynner velkledd. Den jeansen der for eksempel: joggebukse-feeling!

Antrekket har jeg fått sponset av butikken, men jeg gikk også hjem med klær betalt fra egen lomme. Det skal godt gjøres og IKKE la seg friste. Nemlig.

Så: #yummymummy har altså fått audiens hos TV2 mandag kl 0855. Sendingen går i reprise fra kl 1000. Er det lov å skrive at jeg håper du ser på?

(hyyyyyyl)

Sponset klær

Vårkåt

Dette været! Denne dagen! Jeg er helt yr av både glede og forventning. Nå kommer våren!!! Og sommeren. Sol. Varme. Utepils. Sand. Tær. Is. Barnelatter. Terrassekvelder. Sjø. Alt som et julibarn kan elske.

I dag trillet vi ned til Vaulen badeplass. Kun mini og jeg. Jeg får så mange fine tanker i solen. Takknemlige, fine tanker. Omfavner livet. Renner litt fra nesen. Puster inn en gryende pollenallergi. Lengter og drømmer om sommeren som kommer, men klarer allikevel å nyte nuet.

Og sånn føler jeg resten av Sør-Norge har hatt det i dag. Godfølelse over hele linja. Facebook, instagram og snapchat. Vi har alle badet i vår egen kåte vårfølelse. Takk, takk, takk!

Mammanett og fotoutstilling

For et vær!!! Det virker som om hele Norge har krøpet ut av vinterdepresjonen. Glade statusoppdateringer og smilende fjes på snapchat. Deilig, deilig vår. Maia er fremdeles litt syk, men i dag frister det med en bytur. Snart slutt på dette permisjonslivet nå!

Mammanett gjorde et intervju med meg i går:)

Hvis du har lyst til å lese, kan du klikke deg inn HER

For en tid tilbake stilte jeg opp i en flott bildeserie på VG +, "Kroppen min". Nå skal gjengen bak serien arrangere en fotoutstilling med et utvalg av bildene. Mitt bilde er med! Jeg håper jeg kan ta en snartur til hovedstaden for denne ene kvelden.

Men først: nyte alle stunder med denne finingen før hverdagene våre plutselig er over.

Episode syv

Mange, mange MANGE av dere har vært ultratålmodige og ventet ALTFOR lenge på siste episode av #yummymummy!

Det er derfor en sann glede for meg å dele dette:

Klikk deg inn HEEEEEER hvis du enda ikke har fått med deg min hyllest av mammakroppen. Nyt deg selv, uavhengig av vekt eller buksestørrelse. Du ER god nok. Smask!

Radioreportasje

Den dagen. Maia har feber. Lille nurkelusket trenger masse kos og omsorg, og bruker mor som snåttefille. Da kler du deg ikke akkurat i silke! Bomullsbukse (les: favoritt-joggebuksen) og løs topp (les: utvasket trøye i polyesterblanding) gjør susen. Maia gnir nesen sin mot den myke outfit'en til mor nesten ustanselig.

Så med snått fra strømpelesten og opp tok jeg i dag formiddag imot NRK Rogaland!

Jeg pyntet på meg min beste radiostemme. Den som får meg til å høres sofistikert og velkledd ut. Og Maia fikk kos fra super-tante!

Lise (journaslisten) ringte og ville ha selveste #yummymummy som case til en meget fin radio-reportasje. Du får følge med på lokalen for nøyaktig innhold, men jeg kan jo røpe at tema er mammarelatert. Jeg er selvutnevnt EKSPERT på området!

Nå venter noen timer med leksehjelp, middag og friidrett for storesøster - før jeg (hjelp!) skal se premieresendingen av PARADISE HOTEL! Haha! Jeg innrømmer det LETT.

Mote

For en herlig, herlig dag i mammapermisjon! Det er nesten kriminelt å tenke på at mannen om bare fjorten dager skal ta over. Her har jeg gått rundt i åtte måneder og lagt alt til rette, for at HAN skal skumme fløten av det?!?!! Våkenetter, grinetokter, søvnrutiner. Jeg har lært babyen å spise fast føde, holde flasken selv, leke selv, sovne selv. Nå skal den der tullebukken bare sveipe inn og overta? Haha! For et LØYE system.

Jeg spiste kake til lunsj. Det synes jeg virkelig at jeg fortjener!

Tusen takk til baker Silje som disket opp til koselig barseltreff i dag. Det kjekkeste med disse treffene er så absolutt maten (vrak), men lekene får en god plass nummer to. Hvor genial er ikke denne??!

#yummymummy er i utgangspunktet interessert i en hvis det finnes en brukt der ute, men så kom jeg på at jeg snart er i arbeid. Jeg tror ikke mannen skal få "lov" til å ha det SÅÅÅ gøy på hjemmebane. Arrrrrrgh! Fedrekvote.

Lurer på om han vil mestre å holde huset samtidig? I dag har jeg vasket klær, støvsugd, vasket gulvet og tatt oppvasken. OG fått tid til å lese i et gammelt dameblad!

Nå må jeg snart tenke på gatesmart mote igjen. Permisjonsoutfit'en skal mannen traske rundt i, mens jeg må både stelles og kle skikkelig på meg fra morgenen av. ÅÅÅÅÅÅH!

Denne puppen, jeg mener KÅPEN var jo fin.

Og dette SMYKKET er jo til å DØ for!!

Denne SKJORTEN var skikkelig inspirerende...

Herlighet. Alle bildene er fra Costume. Det er jo hjernedødt! Stakkars folk som tror de får god markedsføring for plaggene sine. Jeg ler!

Da er det myyyyyye mer effektivt å kle opp en stakkars programleder på lokal-tv. Jeg har stort behov for ny tv-garderobe! Hvis du har lyst å bidra kan du gjerne ta kontakt. Så skal jeg få markedsgjengen i TV Vest på banen.

Nå skal jeg danse.

Solskinn

Første dag på veeeeldig lenge uten at jeg trenger å tenke på dokumentarserie. Deilig. Vakum.

Noen tanker har jeg da. Dette brennmerket som #yummymummy er blitt i meg forsvinner neppe med det første. Kanskje aldri. Nå er jeg uansett ferdig dokumentert, og finalen i går står som en stor boble av glede.

TUSEN takk for alle dere som tok kontakt i går! Så mange gode og morsomme tilbakemeldinger. Dere skriver at dere har vært benket hver tirsdag i syv uker. Latter. Dere skriver om hvor mye dere har LEDD! Av #yummymummy som spiser kesam, drikker vin, støvsuger i undertøy. Denne reisen ble i overkant morsom. Jeg ler ofte når jeg er stresset.

Dere skriver at dere føler dere bedre etter å ha sett serien. At jaget rundt "drømmekroppen" har stanset litt inni dere. Da blir jeg ganske mør inni hjertet mitt. For meg er dere solskinn.

Du ser den sola på himmelen der? Det er deg!

Takk for at du har fulgt #yummymummy. Jeg håper jeg kan bidra med litt av hvert på bloggen også etterhvert. Nå skal jeg ha to uker med intens mammapermisjon, før jeg er tilbake som reporter og programleder i TV Vest. Herlig!

Siste episode

Da var det slutt. I kveld sender TV Vest den aller siste episoden av denne reisen som resulterte i dokumentarserien #yummymummy. Begrepet "mammakropp" vil for all fremtid vekke sterke følelser i meg. Ikke alle like positive, men jeg føler jeg seiret til slutt.

Livet etter prosjektet har vært herlig bedagelig, med et kosthold som lokker frem koseform hos til og med den sprekeste. Kjeften full av egg og bacon, og fingrene løpsk med babylek. Elsk!

Men dette har jo vært en serie som skal dokumentere effekten av tidlig trening i forbindelse med en fødsel. Så. Hva skjer om du slapper av litt etter åtte uker med bånntrening? Jeg dro på trening for å sjekke formen, og gikk på vekten for å sjekke kilo...

Og resultatet? Det var mildt sagt overraskende!

Høydepunktet i kveldens episode er min hyllest til mammakroppen. Jeg får frysninger bare av å tenke på disse flotte damene som kom hjem til #yummymummy, kledde av seg og lot tv-kamera forevige den fantastiske skapelsen som kvinnekroppen er. Jada, svulstig!

Mye sprudlebrus.

Masse god kake.

Og mange gode klemmer, kyss og rumpevrikk!

Og humor! Vi må jo LE litt av dette kroppshysteriet.

Hjemme alene støvsuger jeg gjerne i nettoen, men aldri i min villeste fantasi hadde jeg tenkt at jeg skulle gjøre noe av det samme på tv! Nå føles det helt naturlig. SELVSAGT! Faktisk har jeg gått i fra å være sinnsykt, blodhett forbanna på det forvrengte kroppsidealet der ute, til å kunne le hjertelig av det. Finnes det noe mer tullete enn å strebe etter det som fremstilles uekte på bilder? NEI!

Derfor skåler vi for mammakroppen i finalen av #yummymummy. Det var en befrielse. Jeg håper du får den samme følelsen av å se på. Hvis ikke er du ALLTID velkommen hjem til #yummymummy. Her kan alle føle seg trygge i sitt eget skinn. Deilig!

Skru på TV Vest i kveld fra kl 1730.

Sovedyr

I dag har vi hatt en helt MERKELIG morgen. Jeg sendte avgårde skoleunge og mann kl 0730, og hørte mini var pludrende våken i sengen. Hun ligger ofte en halvtime inne i sengen sin uten at jeg forstyrrer i morgenminuttene. Jeg la meg i voksensengen, surfet litt på mobilen og sovnet. Våknet litt til og fra, så på klokken og bare:

Jeg var inne og hentet Maia kvart på elleve!!! Hun lå i sengen og byttet tutter. Strålende fornøyd. Hvor lenge hun har vært våken, eller hvor mye søvn det har blitt siden halv åtte aner ikke mor. Men så GØY! Og litt scary.

Nå har vi spist frokost/lunsj lekt masse og ryddet litt. Fremdeles i pysj!

Jeg har sett over ALLER SISTE EPISODE av #yummymummy.

Den blir sendt på TV Vest i morgen kl 1730. Så rart. Ferdig. Og det med et smell. Mammakropp-smell!

Jeg skal servere litt flere bilder fra episoden her på bloggen i morgen. Av innhold kan jeg lekke formtesting tre måneder etter siste time med personlig trener, sjokkresultater av aller siste tur på vekten og masse, MASSE hud og humor.

Nå skal vi ta fatt på mandagen!

Italiensk aften

Pasta, pizza, ost, kjøtt, brød. Nam, nam, nam, nam, NAM! Det italienske kjøkkenet er på favoritt-lista. I går stod kvelden farget i grønt, hvitt og rødt.

FANTASTISK! Servert av to som på kjøkkenet har øye for de små detaljene og som alltid jakter de beste råvarene. Ost og vin flybåren fra Italia. DÅNER!

I dag kjenner jeg bittelitt på rødvinsbobla, men AH for en deilig, deilig lørdagskveld. Takk for maten!

hits