Ikke oppdatert

Fine blogglesere! Jeg ser dere er innom her daglig, og det er jammen meg standhaftig av dere!!! Nå har jeg vært i jobb i godt over en måned, og sakte endres rutinene. Jeg har ikke oppdatert bloggen av den enkle grunn at behovet ikke har meldt seg. Dagene blir til uker og livet leker seg. Det meste av tiden utenom jobb blir brukt sammen med familie og venner. Såååå stor har Maia blitt!

På snapchat er jeg superaktiv! Legg meg gjerne til der: veronicasimone.

Håper dere titter innom her i ny og ne.

Uten dekning

Påskeferie. Denne gang merkelig stille. Nesten ikke tilgang på nett. Alle sier det er så deilig. Befriende. Avslappende. Jeg har lengtet! Selvom dette absolutt kan nytes uten nett...

Vi har tilbragt påsken til fjells. Hamlagrø. Voss. Hytte uten innlagt vann. Nesten på en fjellhylle. Kaldt om morgenen, røde kinn om kvelden. Utedo inne.

Jeg er en asfaltkrabbe og trives ikke automatisk med planker på beina. På mitt vis har jeg klart å trives på ski allikevel, så lenge det er PADDEFLATT og sol fra klar himmel! Ha. Nå er vi tilbake i byen. Legg meg til på snapchat: veronicasimone. Jeg er redd jeg går bananas på wifi'en i morgen!

hits