Deilige Maia

Det er den beste følelsen. Verdt hver eneste pressrie. Jeg husker jeg følte jeg kunne besvime av smertene da hun meldte sin ankomst i juli. I dag er det nesten så jeg dåner av morskjærlighet! Hun er jo verdens kuleste og nusseligste baby!!!

Fire dager ut i andre runde med mammapermisjon, og vi har både vært på trening, besøkt barnehagen, vært på shopping og studert dyr i nabolaget.

Elleve månder på dagen i morgen. Fantastisk! Hun spiser det meste som resten av familien trykker i seg, er ferdig med morsmelkerstatningen og i gang med sine første skritt.

Jeg er bombesikker på at alt dette føles ut som DEN berg- og dalbanen for lille miniMaia. Hun bestemmer derfor tempoet i hverdagen. I dag ble det bestemt at vi skulle sprade i morgenkåpe og pysjamas helt til trilleturen over lunsj. Definitivt my kind of girl!

God torsdag fra bloggen.

Barselbunad på

Så var det gang igjen. Fire uker hjemme med Maia. Du vet hva det betyr? Barselbunad!

Og i dag tror jeg nesten morgenkåpen blir værende på til langt over normalen. Det er skikkelig bedritent vær ute. Kaldt. Vindfullt. Regn. Inne er det hygge!

Jeg skal nyte denne siste muligheten med Maia i hverdagen. Det blir noen uker hjemme sammen også litt senere i sommer, men dette er det lengste strekket. Rekker vel akkurat å komme i rytme, før det bærer inn på jobb igjen. Ha en fin 1.juni-dag!

PS: jeg er i overkant aktiv på snap. Legg meg gjerne til: veronicasimone

hits