Joggevogn, bikini og de...

Amagad! I kveld måtte #yummymummy opp av sofaen. Hun rullet av den i latter, etter å ha sett en reklame for en joggevogn av merket Bugaboo. I reklamen løper nederlandske supermodeller med barnevogn, iført BIKINI. Mange greier skurrer her, men mest av alt er det hele så hysterisk morsomt og feilslått at det fortjente en parodi.

I reklamen:

(screenshot minmote.no/Vouge Nederland/Bugaboo)

I virkeligheten:

Hva GIR du meg!!! Har jeg ikke lært vekk en dritt?!? Det er ikke DETTE vi småbarnsmødre vil ha. Vi er LEEEEEEEI!

Jeg var i grunn litt ferdig som #yummymummy, men i kveld kom alteregoet mitt altså frem fra mørket. Og så lenge de markedsstyrte kreftene fortsetter å tro at dette forvrengte idealet selger, ja så vil jeg fremdeles by på mammakropp. Faktisk.

Men nå ser jo jeg forbanna bra ut. Nesten så jeg er redd jeg stresser noen der ute. Nja. Jeg tenker dere klarer dere! Hvem blir med på joggetur NAKEN neste gang?

Kickstart på permisjonen

Heia bloggen! Jeg har hatt uker på og av jobb siden sist du var inne her, men er i dag på siste vers av siste arbeidsdag før tre uker med permisjon sammen med Maia. Hun er snart barnehageklar (eller?!), men mens vi venter skal mor ha det fulle og hele ansvaret på dagtid. 

På jobb i dag: smakstest av verdens sterkeste chilli.

Nervøs latter. Mannen som serverer kalles for Chilli Klaus. Han dyrker sin egen chilli, og drar verden rundt for å promotere råvaren. Flere kjente personer har fått prøve seg. Jeg ble tilbudt. Og kunne ikke annet enn å si ja...

En minibit, men effekten i kjeften og svelget skal visst være den samme som hvis du kjører i deg en hel. Jeg skulle rett i intervju med fylkesordfører og supermodell og kokk og gudene vet hva. Et helt tv-program skulle jeg lede! Det måtte bli med denne pysete biten her...
Men selvom biten var liten, var opplevelsen stor. Aiaiaiai! Skikkelig god tv. Forferdelig vondt i kjeften, ørene, halsen, kroppen. Jeg levde! Og hylte nedpå med H-Melk!!

Så sykt. Jeg måtte løpe videre til intervjuavtaler. Det brant i trynet og piplet under armene. Etter tyve minutter ble det bedre, men fremdeles (fire timer etter seansen) kan jeg kjenne det i svelget. Jeg håper jeg ikke raper for meget ikveld på festligheter...

Han fikk en klem. Jeg husker ikke så mye av den. Nå vet jeg hvordan jeg reagerer hvis krisen er komplett. Stenger alt ute. Tenker kun på meg selv. Og melk. 

Straks er det tre uker "ferie". Jeg skal blant annet til Tyrkia med mini og Vilde på syv år. Alene. Flyturen ned går på natten. Jeg grugleder meg. Noen som har tips? De mottas med takk! See you soon, bloggen!

hits