#yummymummy krymper

I dag har jeg hatt fjerde økt med personlig trener på en uke! ALDRI før har jeg trent så effektivt og MYE før. I tillegg fikk jeg klemt inn en spasertur på godt over en time i går. Jeg var lettere sjokkert da jeg entret SatsElixia i dag tidlig. Satte kursen rett inn i herregarderoben!

Henrik (PT) stoppet meg raskt. #yummymummy har ikke adgang på manne-spa. Dritt. Her står Mister Karlsen og noterer så blekket spruter.

Notatene han gjør seg er resultatet av dagens veieresultat. 

Jeg vil ikke røpe for mye, vi skal jo tross alt spare litt til dokumentaren som kommer på TV Vest på nyåret, men olalala! #yummymummy krymper!! Det verste av alt: jeg kjente kicket. Det er ikke bra. Jeg må ikke gå i #fitmom-fellen og bli for engasjert nå. Eller kan jeg tillate meg det? Hodet spinner. Det er dette det handler om. Hvordan blir jeg påvirket? Hva har det å si for båndet til den lille? Hvordan balanserer jeg selvdyrkelsen med selvofringen?

PT Henrik får meg uansett rett ned på jorda uansett hvor mye jeg krymper. Han gjentar stadig at jeg er så lite bevegelig (eller hva det er han kaller det). Derfor blir jeg straffet og må ta knebøyene mine med hælen på vektskiver.


Og hele tiden hamrer det rundt ørene: LENGER NED, VERONICA! Haha! Det er helt sykt! Jeg trener med en personlig trener!!! Hvem skulle trodd det for ett år siden???

Over her har jeg nettopp gjennomført syv harde intervaller på romaskin. Jeg er nok en glimrende elev. Og etter endt økt er det inn på barnepassen, som jeg bare må få skryte litt av!

Her er det eget ballrom for de litt større barna og god plass til å boltre seg på. De ansatte her er oppmerskomme og vennlige. Jeg er nokså trygg på å la Maia være her den timen jeg trener. Nokså. Litt hønemor er jeg jo. Tross alt.

Jeg kan ta litt flere bilder av barnepassen ved en senere anledning. Det er tydeligvis populære greier. Som regel masse barn innom. Maia er nok fremdeles yngst. Lille tullebukk. Nå skal jeg drikke opp glasset med vin som svigermor har skjenket meg. Jeg synder litt. Har stupt ned i et fantastisk tapas-måltid og spist litt sjokolade... Aiaiaiai! Er det dette som er livet til en #strongmom? Dårlig samvittighet for litt fredagskos? Hmmmm... 

#trening #pt #personligtrener #kosthold #veie #resultater #tvvest 

Mobilblogg: Roadtrip

Hei yummy-bloggen!

Kjapt innom for å fortelle at jeg på trening i dag gikk på vekten og bare HØØØØØ???? Tok noen bilder med pt Henrik. Skal prøve å få over et innlegg i løpet av dagen. Akkurat nå må jeg løpe huset rundt mens arvingen sover.

Vi skal til Os for å heie frem pappa i Os triathlon. Han er sprekere enn #yummymummy, for å si det SÅNN! Men jeg er flinkere med kosten. I dag prøvde jeg meg på alle helsefreaker sin nummer en: cottage cheese.

Den ligger under der et sted. Ikke min favoritt. Masse bær og litt honning gjorde susen. Nå må jeg pakke!

Mobilblogg: taco med speltlomper

I dag har mamma og Maia hatt en skikkelig kosedag, og gårsdagens dårlige samvittighet rundt stresset treningen gir er forduftet. Jeg manner meg opp til morgendagens økt med personlig trener Henrik. Vi skal på vekten! Litt tidlig, vi har bare holdt på en ukes tid og kostholdsplanen fikk jeg i hende på mandag. Det blir spennende å se hvordan hodet reagerer på resultatet! Puppene er i alle fall mindre. Jey! Jeg tror jeg er i ferd med å miste melken, og det passer meg egentlig bra.

Men ja, kostholdsplanen. I dag har vi hatt taco til middag. #yummymummy spiste sin med speltlomper og droppet osten!!!

Det siste der er ganske krise. Jeg er ostefreak! Elsker all ost. Gammel, myk, rund, blå, smeltet, sprø. Aaaaah! OST!

Her er Maia:

Knipset i går. Fine smilet. Kanskje hun ikke merker stresset #yummymummy er under på treningsdagene? Det skal jordmor mene litt om. Avtale med jordmor Cecilie Eik har jeg på torsdag neste uke. Kamera blir med.

Nå skal vi utnytte det faktum at Maia sover til å lete frem indianerkostyme. I morgen er det cowboy-fest på SFO!

Første hårklipp og dårlig samvittighet

Dobilde? Igjen? Jepp. Det er fra denne vinkelen, på dassrammen, nyvåknet at jeg er på mitt ærligste. Dette skal være en ærlig blogg.

Maia er tett i nesen, mamma sover lite og alle morgener starter for tidlig. Onsdager de neste to månedene krever dessuten et helt spesielt antrekk. Treningsklær.

2XU kompresjonstights fra XXL på Tvedtstenteret - sponset.

I dag kjente jeg på det. Denne treningsregimen kan være litt for meget for #yummymummy. Det er ikke selve treningen som nødvendigvis er krevende, selvom dagens økt var den tøffeste hittil. Det er alt stresset FØR og ETTER trening som krever noe. En baby krever tilsyn og omsorg 24/7. Det betyr at det er knapt med tid til å spise riktig før trening, og ytterst lite tid til en dusj og en mettende lunsj ETTER trening. Maia kommer foran alt. Det er mye armer og bein som er involvert før vi er på vei til PT-time, og enda flere lemmer i bruk når vi omsider er hjemme. PUH! At dere andre mødre ORKER!

Maia blir tatt godt vare på av navnesøster Weronica i barnepassen på SatsElixia Madla. I dag har hun hatt sin første tur på passen uten å sove, og med våken baby etter endt treningsøkt fant vi i dag frem SAKSEN! WTF???

Hun har hatt en lodott festet til bakhåret i laaaang tid nå. Plutselig fikk jeg en anledning til å få æren av å gjennomføre gullet sin første hårklipp.


Så sovnet tullemor i vognen ut av senteret, våknet i det jeg flyttet henne i bilstolen, sovnet i bilen på vei hjem og våknet i det jeg flyttet henne fra bilstolen til kurven da vi var hjemme. Det knøt seg i mammamagen. Stakkars lille troll. Den dårlige samvittigheten la seg over meg som et digert ullteppe. 

Da jeg trodde hun hadde sovnet (igjen) tok jeg løpefart inn i dusjen. Hun våknet selvsagt i det sekund jeg masserte shampo i håret. Jeg dusjet på rekordfart. Til et evig hylekor. Da ble det nydusjet trøstepupp på arvingen.


Så. Klokken halv to fikk jeg i meg dagens lunjs, som forøvrig er godkjent i kostholdsplanen. Omelett av fem egg med kun to plommer, grønnsaker og mager kesam med krydder.

Alt i alt er jeg skikkelig flink. Jeg tar dette dokumentarprosjektet på alvor. Litt overrasket er jeg over at det så tidlig i prosessen er tungt og krevende, men jeg skal holde ut. Det er mange som "heier" på #yummymummy i sosiale medier, og det er kult. MEEEEN. Jeg føler for å understreke at jeg ikke har kastet meg ut i dette for å oppfordre alle andre nybakte mødre til å gjøre det samme. Jeg hadde ALDRI gjort dette uten kamera på slep. Poenget med treningen og kostholdsplanen er at jeg skal gjøre meg selv til et offer for en stadig voksende trend: kroppsfokus hos mamma. Alt av positive og negative ringvirkninger kommer med. Så kan alle fremtidens mødre selv se. Ikke alt er så enkelt og rosenrødt som mange artikler og bloggere fremstiller det.

Ellers: i dag ble huset solgt! Til godt over prisantydning. Og i dag har jeg i tillegg holdt ut NI år sammen med Yummy-mannen. Alle hjerter gleder seg!

#kosthold #trening #pt #mammaliv #milf #strongmom #fitmom #noexcusemom #travelt #realmom 

Mobilblogg: baby mist

I dag BURDE jeg trillet tur og svettet i seksti minutt, men dette er all egentrening jeg har overskudd til:

Min lille Maia har blitt forkjølet og holdt det gående i hele natt. Nå blir hun foret opp på saltvann.

Jeg har på mesterlig vis klart å gjøre huset i stand til visning i kveld. Det er det vi supermødre er kjent for; må man så må man.

Nå skal vi sove litt til.

#yummymummy out!

#yummymummy skal SLANKES

I dag våknet jeg til første ordinære uke som #yummymummy! Det innebærer trening med personlig trener tre ganger denne uken, PLUSS egentrening to dager og en del utskiftning i kosthold. Treningen foregår på SatsElixia på Amfi Madla. Senteret tok godt i mot meg i dag tidlig...

Selfie i heisen på vei opp til Henrik! Tester om øynene virker etter nattens ammemåltider og bleieskift...

Et skilt i neongrønt lyste mot meg i resepsjonen. Jeg var i et øyeblikk i ferd med å snu. "Jess! Da kan jeg gå hjem og vugge!" Men #yummymummy får tydeligvis plass i barnepassen uansett. Dette gjelder forøvrig alle som har time med personlig trener. #startreatment
Sko fra XXL på Tvedtsenteret - sponset

I PT-sonen skjer det mye magi. Henrik klarer på mesterlig vis å få meg gjennom seksti minutter med styrketrening. Kjekkest er det når øvelsene IKKE innebærer knebøy. Jeg HATER knebøy. Denne likte jeg. Trener skrå magemuskler og kjernemuskulatur.

PT Henrik noterer...

#yummymummy SLITER!Den siste øvelsen der: OMG! Økten i dag var en gjennomgang av program nummer to. Onsdag har vi gjennomgang av program nummer tre (som visstnok er det tøffeste). På fredag skal jeg derfor ha full økt med program en, som vi kjørte gjennomgang av på fredag som var. Tunga rett i munnen!

Jeg traff en annen #yummymummy i dag! Hun har også timer med personlig trener. Hun har en baby på syv måneder, men startet treningen allerede da babyen var seks uker. I rest my case! Det finnes en hel verden av tøffe mødre der ute. Jeg er imidlertid nysgjerrig på hvorfor vi sliter oss gjennom harde treningsøkter i en tid vi, etter min mening, burde tillate oss å gire ned litt og bare koooooose oss med baby og hjemmetid. Okke som: denne dama her synes jeg vi burde bli bedre kjent med. Hils på Stine!

Her er Henrik i gang med å forklare meg det som for dette prosjektet kanskje er viktigst av alt: nemlig kostholdet. 

Og hurramegrundt! Det er helt tydelig at han fyren her har lært meg litt å kjenne allerede. Nederst på arket står det at jeg to dager i uken (takk for deeeeet) kan bytte ut et av måltidene i kostholdsplanen med det jeg skulle ha lyst på. MEN det kan ikke bli MC Donalds eller belgiske vafler... #fml

Hmmmm... Så hva skal jeg ta liksom stappe i meg på kosedagene?? Kålrotmos?? Vi får se... Kostholdsplanen var uansett så eksotisk at jeg raskt forstod at jeg måtte kaste meg rundt og dra på matbutikken.


Ja, det gikk ikke akkurat som tenkt. MYE kjekkere med litt ekte shopping i svette treningsklær! Men joda. Jeg satte snuten mot matbutikken, også bare...


Haha! Hello tidlig sprekk! Men se her (dette bildet er mest til Henrik hvis han er inne og snoker):

Rugsprø, makrell i tomat, søtpotet, egg, mager kesam, frukt og grønnsaker. Godkjent? Det hjelper jo derimot ikke at det blir liggende uspist. Jeg har tenkt at jeg skal være flink. Det er jo en del av prosjektet. Først må jeg bare spise opp alt det usunne som er igjen fra helgens fråtsefest. Det er vel lov??? #fail

#pt #milf #strongmom #noexcusemom #fitmom #satselixia #xxl #tvvest #dokumentar

Første økt med personlig trener

Åh hekkan! Det var tungt å dra kroppen ut av puppetåken i dag!!!

Maia har hatt en såkalt økenatt, og vært bestevenn med puppen opptil flere ganger i løpet av natten. Hun sover gjerne mens hun suger, men med mamma er det annerledes. Da jeg så at klokken nærmet seg ni i dag føltes den mer som fem på natten. Opp og hopp! På med treningsklær, ny bleie på mini og gjerne en tannpuss.

Det var travelt før jeg ankom Elixia på Amfi Madla, men da jeg først var på plass gikk det meste på skinner. Fantastiske Maia sov seg gjennom to timer med opptak. Hun i barnepassen, jeg i samtale og trening med Henrik Karlsen. Min nye og myyyyye bedre treningshalvdel de neste to månedene.

Henrik er 28 år og gift med to barn (greit å poengtere det først som sist - sikle, sikle!). Han vil at treningen skal være effektiv og gøy. Sistnevnte har jeg til gode å kjenne på, men kanskje kan han vekke noe i meg? Jeg viste han et målfoto i dag, av Maria Kang - som fikk massiv oppmerksomhet i USA da hun postet et bilde av sin veltrente kropp flankert av alle barna hun har født. Hun stilte et enkelt spørsmål: hva er din unnskyldning? I dag gjør hun storindustri av #noexcusemom. Les mer HER!

Målet er altså å ligne SÅ MYE PÅ MARIA som mulig på to måneder. Henrik smilte og ristet på hodet. Ikke riktig vel bevart.

Vi veide og målte og trente. Jeg fikk meg noen overraskelser. Innvendig fett, magefett, idealvekt. Det meste MÅ forbedres, i følge maskinen. Til slutt stod jeg der i bare trusen og ristet på magen. Haha! Ivan var på plass med kamera over skulderen.

Vi fikk holde på relativt uforstyrret. Maia sov seg gjennom hele opplegget, men jeg slang jo på nakken hver gang jeg hørte barneskrik. Jeg er nemlig ikke den eneste mammaen som trener på Elixia. I følge Henrik er det mammaer som vil i form som utgjør størstedelen av hans kundegrunnlag. Det KAN jo ha noe med at han er en kjekkas å gjøre, men jeg har innsett at det nok heller er kroppsidealer og press som er grunnen. 

Her får Maia svette-pupp.

I tillegg til at jeg hver uke i to måneder skal trene tre ganger med Henrik har han store planer for kostholdet mitt. Jeg nevnte at jeg hadde en Go´Morgen yoghurt i vesken til etter trening. Det var ikke ideelt, for å si det sånn! Han har visst store planer...

Så: hvis jeg skal nå idealvekten i løpet av dette prosjektet så må jeg visst klemme til. 13 kilo (minst) skal av, enda flere centimeter skal inn. Og jeg som nettopp har spist en halv pakke kremost med ritz-kjekst til lunsj!! Haha! Kostholdet får vi ta på mandag. Nå er det HEEEEELG!!!! Og i morgen svir det nok i beina. Garantert.

#fitmom #strongmom #dokumentar #tvvest #elixia #personligtrener

#yummymummy samarbeider med Elixia Madla. Timene med personlig trener er sponset. Dokumentaren som blir resultatet av alt dette kommer på TV Vest på nyåret. Havner også på nett: www.tvvest.no.

Sove

Så fredfull. Så enkel. Så vakker.

#yummymummy sjekker underlivet

Så var dagen kommet. #yummymummy tok med baby OG fotograf til gynekologen. Det var tid for seksukerskontroll. Av underlivet.

Maia måtte bli med. Gynekolog, og ekspert i kvinnehelse, Anita Steinbakk er godt vant med mødre som tar med seg smårollingene til kontroll.


Mindre vant med undersøkelsesrom hos gynekolog er fotograf i TV Vest, Ivan. Av alle oss i dag tror jeg han hadde den mest eksotiske opplevelsen!


Alle som har født blir anbefalt en seksukerskontroll hos legen eller gynekolog. Kontrollen har derimot vært gjenstand for debatt. En artikkel publisert på dagensmedisin.no om unødvendigheten av slike kontroller kan du lese HER. Personlig synes jeg det er betryggende med en sjekk etter fødsel. Samtidig fikk jeg kjørt inn en hormonspiral. Det samme gjorde jeg etter jeg hadde født Vilde. Null problem. Null bekymring. Bare herlig og tankeløs sex! Haha!

Men altså. Jeg ble sjekket. Alt så fint ut. Det betyr at jeg uten problem kan gå i gang med treningen. Personlig trener på Elixia er i dag informert per sms. Jeg fikk som svar at både han og målebånd, fettmåler og vekt var klar. Jeg smiler.

Men det er bare utenpå. Nå begynner altså dette. Jeg lar meg bli et offer for en stadig voksende trend som fokuserer på mammakroppen kort tid etter fødsel. Alt innhold kommer på TV Vest på nyåret. Jeg krysser fingre for at Ivan var subtil med kamera i dag...

#gynekolog #underlivsundersøkelse #fødsel #stavangergynekologi #anitasteinbakk #tvvest #dokumentarserie

Hest

Åh! Hater det når rumpa klør sååååå mye at du bare:

Lille, søte føll! #yummymummy tilbringer ikke særlig mye tid på skjønnhetssalongen. I stallen finner jeg derimot litt mer åndelig føde. Maia hadde sin første tur blant hest og møkk i går.

Storesøster skal begynne på ridekurs. Flotte hestene!

Min favorittdel på hesten er nesen. Så MYK! 

Og litt større enn minimor sin, selvom hennes kanskje er enda søtere. Ikke så myk da. Har du kjent hvor HARD oppstoppernesen til babyene er??? Det trengs vel når en pupp på størrelse med en sakkosekk kommer deisende i fleisen ved middagstider.

Bonus i stallen om dagen er et knippe kaninunger som er glad i kos:

Jeg blir aldeles mo i knærne og i strålende godt humør av å tilbringe tid sammen med dyr.

Ålreite skapninger. Som fortjener det beste av oss. 

I dag går vi i gang med opptak av #yummymummy for fullt. Denne gang hos gynekologen. Nå skal underlivet sjekkes, seks uker etter fødsel. Hvis legen ser at alt er som det skal så må treningstightsen på allerede i morgen. To be continued...

#tvvest #hest #riderideranke #kanin #dyreliv

Fem tegn på forfall

Eller. Forfall er kanskje ikke det rette ordet. Det handler jo bare om prioriteringer. Den siste tiden, som barselkvinne og det hele, har blitt brukt til alt annet enn egenpleie. LITT kos har det jo blitt. Jeg fikk fotbehandling i bursdagsgave og har nettopp avlagt et besøk hos frisøren, men de DAGLIGE luksus-behandlingene er fraværende. Jeg har listet opp fem her.

1. Første tegn på forfall er neglelakk som en verken får tid til å fjerne og/eller pusse på:

2. Andre tegn på forfall er det konstante fraværet av sminke:

3. Tredje tegn på forfall er dagens outfit. Løst og ledig er stikkord. Riktig passord er fremmedord:

4. Fjerde tegn på forfall er den til stadighet tomme godteskålen og glasset med brus, som det forøvrig er gratis påfyll av:

5. Femte tegn på forfall er undertøyet...

Det bildet der altså. Hvilket motiv. Jeg SER jo at en flott blonde bh i push-up er finere, men denne såkalte sports-bhen i nettingtruse-kvalitet fra tiden på sykehushotellet er bare så deilig behagelig og stygg at den er blitt som støpt på yummy-kroppen min. Akkurat nå, i denne tiden som nybakt mamma gir jeg meg selv lov til å digge rundt i den. Forfall er også lov. Jeg er jo fresh på min måte allikevel.

#mammaliv #yummymummy #milf #ammetopp #ammeinnlegg #mammakropp #godis 

#yummymummy trer inn i treningstøyet

#yummymummy sier TITT TEI!

I dag har jeg vært på STORHANDEL hos XXL på Tvedtsenteret. De samarbeider med #yummymummy og har sponset meg med alt hva jeg behøver for å gå i gang med tidenes treningsprosjekt fra og med neste uke. Jeg var mest spent på om de hadde en sports-bh til mine deilige og duvende amme-bryster. Hva tror du? Jeg filmet en liten snutt som kommer med i dokumentarserien. Helt fab! Åpen prøveromsdør og null sjenanse. Denne herlige jenta ved navn Gunn Hilde må du ta tak i neste gang du er på shopping. Prima service og topp humør!

Benklær må man også ha på trening, og hos XXL har de stort utvalg på sånne ultra poppis kompresjonstights. Jeg er INGEN ekspert (tidenes minste overdrivelse), men alt tyder på at dette er gode treningsbukser. Her byr jeg på!


Her kan det se ut som at jeg holder inn magen, men NOPE! Jeg HAR bare så flott midje... Og under prøver jeg en bukse med anti-skli INNI. Fra Puma. Det liker vi som ikke digger å dra opp buksene i tide og utide.Resten av økten ble gjennomført i prøverommet uten at vidunderbarnet ga lyd fra seg. Lillesøster Hanne var super-assistent. Da vet du at du har blitt en ordentlig blogger.

Diggi digg! 

Denne fikk jeg med meg. Så holder treningstøyet seg velduftende også etter vask. Goodbye svettelukt!

En laaaaaang økt med shopping som #yummymummy sjelden er forunt ble avsluttet med et deilig måltid på Matsalen.Og sånn er det. Tiden som barselkvinne er herved avsluttet. Neste uke skal jeg i seksukerskontroll hos gynekolog. Dersom alt er ok med lille frøken vagina starter jeg trening allerede neste fredag, om EN UKE! Jeg er overhodet ikke motivert. Aller helst vil jeg bare fortsette tilværelsen med gode lunsjer, litt søtt, lange morgener og late dager. Sånn blir det ikke. I to måneder har jeg lovet meg vekk til et stramt treningsregime og sunt kosthold. Henrik Karlsen er personlig trener på Elixia og skal følge meg med argusøyne. Nei og nei og nei. Jeg tror jeg stapper i meg en hel pose med smash (det er jo fredag) og krysser fingre for at uken som kommer blir tidenes lengste...

#kosthold #trening #personligtrener #treningsklær #kompresjon #fitmom #strongmom #noexcusemom

Mobilblogg: kreativ morgen

Dagene flyr avgårde og plutselig var det dags for seksmånederskontroll (EDIT: seksUKERSkontroll...!!) på mini Maia. Hun fikk ståkarakter av legen, selvom jeg mener hun fortjener enda mer. Maia er selvsagt langt forbi utviklingen til jevngamle. Smiler, pludrer og ler. Fine jentene.

Hun legger godt på seg. #yummymummy kan derfor slå seg til ro med at all puppingen ikke er forgjeves.

Bildet har lite med pupp å gjøre, men hund er like bra! Denne lille krabaten var innom yummyhuset i går. Så skjønn! Og veldig var babyen på fanget. Dyr og unger ass.

#yummymummy har forresten begynt å bli kreativ på morgenquisten.

Med en fot på vippestolen og en hånd på mascarabørsten klarte jeg i dag å få til et tålelig greit morgentryne før jeg turte ut dørene. Maia er en sosial frøken som, om hun hadde kunnet det, gjerne vil fotfølge mamma. Det tenker jeg hun får god tid til om et års tid...

I morgen er det skolestart for storesøss. Nå må vi sove. Natta, bloggen!

Party og sovestilling

Jeg blogger fra mobilen i kveld og tar det heeeeeelt med ro. I går kveld var jeg derimot høyt og lavt. Fin på vin for første gang på veeeeeldig lenge.

Odin er kollega av meg og feiret førti år. Jeg havnet på gulvet under bordet ganske tidlig. Sjokolade på gulvet og hund som gikk løs er forklaringen. Resten er internt.

Maia klarte seg utmerket uten mamsen i går kveld og i natt. Nå ligger hun strak ut på fanget mitt.

I sengetøy som pappa brukte som baby. Bliss!

Vi går en spennende uke i møte. Storesøster skal begynne på skolen, #yummymummy skal til frisøren og mini skal på seksukerskontroll. Siste "fri uke" for min del. Snart går jeg i gang med tidenes dokumentarprosjekt. Lille Leo skal være med på alt.

Haha! Så skjønn. #yummymummy ønsker deg en fin søndag! Følg med på instagram for hyppige oppdateringer: veronicasimone

Flasket opp på TV

Når jeg ikke er bleieskiftarbeider og melkemaskin på heltid, har jeg en spennende jobb som engasjert reporter og programleder i lokal tv. Stasjonen heter TV Vest, og er landets største norskeide kommersielle tv-kanal! Sånt kan jeg skryte litt av. Og med jobben følger en bråte med kollegaer, som med årene regnes som familie. Noen ganger. Vi diskuterer, ler, gråter (der er jeg ivrigst) og haster oss gjennom timene vi tilbringer sammen. Oftest er jo de timene jeg tilbringer sammen med de på jobb flere enn de jeg har med gjengen hjemme. Da er det viktig at jobb-familien er trygg og god. Som Ivan demonstrerer her.

Ivan er fotograf og min bedre halvdel i dokumentarprosjektet #yummymummy. Han er den jeg har jobbet tettest med på diverse prosjekt, som Kjøpesenteret og LUV. Sistnevnte har vi filmet en oppfølger til, og LUV 2 er nå i redigeringsrommet. Jeg klarer ikke styre meg. MÅÅÅÅ inn og bidra. Med Maia på armen og i flasken.

I denne omgangen av LUV treffer vi et kjærestepar som fant hverandre som syttiåringer. Det er en fantastisk beretning, og Randi og Rolf skinner på skjermen. JEG SAVNER JOBBEN MIN!

Men så elsker jeg den oppgaven jeg har nå. Passe på lille Maia time etter time.

Hun er kul når hun helst vil hvile på magen. Forstår jeg godt. Det var det jeg savnet mest av alt da jeg gikk gravid. 

#luv #kjærlighet #tv #tvproduksjon #dokumentar #redigering #jobb #mammaliv

Nå er forresten dato for oppstart av trening for #yummymummy bestemt. Vi går i gang fredag om to uker. I mellomtiden feiter jeg meg opp. På sjokolademousse og lakris.

HVIS du vil se første sesong av LUV kan du se den på nett HER. GOD HELG!

Hverdagsbombe

Så langt har livet som mamma til en litt stor og en bitteliten jente vært helt supert. Sammen har yummy-mannen og jeg taklet alt av grinetokter og sjalusi glimrende. Vi har levd på friskis i sommervarmen, hatt lange sommerkvelder foran tv med puppen ute (gjelder for det meste #yummymummy), sovet i flere omganger om morgenen og hatt mange gode stunder med familie og venner. Sommeren har vært BEDAGELIG! Jeg er meget bedagelig anlagt. Det har vært perfekt. 

I dag startet hverdagen. 

Den slo ned hjemme hos #yummymummy som en kraftig bombe. Jeg har en kjæreste som pendler til Os, og i dag startet jeg hverdagen som alenemamma til to. Logistikken som skal gå opp: storesøster skal vekkes, stelles, fores - samtidig som lillesøster skal ammes, skiftes, bysses. Innimellom her skal liksom mamma stelles og fores. Akkurat det kunne jeg se langt etter i dag tidlig. Storesøster ble slengt inn på SFO, jeg hastet innom jobb for en etterlengtet dose kollegakos og litt snikredigering. En tur innom dagligvaren var påkrevd, før jeg fikk et aldri så lite besøk på hjemmefronten - også var det tid for pickup på SFO igjen. Ja, også har jeg ammet ca TREDVE ganger og skiftet bleie ET TUSIN ganger innimellom. 

Klesvasken kunne jeg bare glemme å brette...

Og til middag måtte vi ha noe godt (SFO-start celebration). Det ble hjemmelaget bolognese. Mamma sin spesial. Jeg håper hun aldri finner ut av det...

Maia sovnet selvsagt like før jeg skulle hente på SFO. Da ble resten av hvilen tilbragt i bilstolen da vi omsider kom hjem.

#yummymummy sine brystvorter er forresten på rehab. Mens tullemor sov i bilstolen fikk jeg klemt inn noen minutter med pumping.

Dette innlegget startet jeg på klokken 19. Det publiseres litt over 2230 (!). Jeg håper det blir torsdag fort som fy. Da kommer min bedre halvdel hjem igjen. Så kan jeg hente meg inn igjen før neste runde med pendling starter neste uke. Ai ai ai, CARAMBA! Jeg kan ikke FATTE og BEGRIPE hvordan disse såkalte supermødrene klarer å klemme inn timer med trening, shopping, sminke og hår. Hvilket minner meg om prosjektet. Om ikke annet tror jeg #yummymummy kommer til å lage god tv... Time hos gynokolog for seks-ukerskontroll ble bestilt i dag. Fotografen likeså.

#mammaliv #sfo #melkemaskin #småbarnsliv

Ferdig med pupp?

Tenk at Maia allerede er 1 måned gammel! Tiden har FLYDD i barsel, og jentungen var like sjokkert som #yummymummy da hun så på kalenderen i dag tidlig.

Det har vært fire deilige uker med nytt familiemedlem. Mye kos og litt sutring og EKSTREMT mye pupp!

Haha! Det bildet der oppsummerer greit den siste måneden. Hun ble nok født med en fantastisk god appetitt, men hetebølgen har også hatt sin innvirkning på puppegalskapen her i hus. Stakkars små! Så tørste. Jeg har bydd på. I rikelige monn. 

Det har vært praktisk til tider, og litt kos har det jo også vært. MEN. Jeg synes den hyppige ammingen også har bydd på høye skuldre og mye stress. Her om dagen hadde Maia økedøgn igjen, og au au au! I går var hun i strålende form hele dagen, men lå mye til puppen nok en gang. I dag sovnet hun etter kort tid ved puppen, også det av hyppig karakter. #yummmymummy tenkte hardt. Har jeg nok melk? 

Etter en runde med pumpen fant jeg ut at jeg ikke produserer like mye som for kort tid siden. Jeg tok raskt grep og serverte morsmelkerstatning, og VOILA!

Både liten og stor kunne slå seg til ro. Betyr det at jeg er ferdig med pup? Kanskje. Det er nok fremdeles mulig for litt nattekos og morgenpupp hos denne melkekua her, men fullamming tror jeg at jeg med sikkerhet vi kan si jeg er ferdig med. Jeg kan ikke annet enn å skrive at jeg synes det er litt befriende. Så kan vi dele på kosen. Yummy-mannen og jeg. Og storesøster. Og den som måtte ønske det. I forhold til treningsregime som skal i gang om noen uker er kanskje denne utviklingen like grei, selvom jeg kunne ønske jeg fikk testet amming og trening i praksis. Vi får se hva som skjer. 

Nå er det bæsjebleie på gang. Erstatningsbleie. Og sånn går no dagan.

#pupp #morsmelk #morsmelkerstatning #mammliv

hits