Hustelt

Etter litt fram og tilbake med tollager i Oslo kom det endelig frem, husteltet.

Det har vært en sann lengsel og en drøm hele sommeren! Et telt som du kan stå oppreist i, oppholde deg inni mens det regner utenfor og som er stort nok til at vi alle, store som små, kan få en god nattesøvn.

Panoramautsikt! Det var litt småkaldt om kvelden, så da satte jeg meg likesågodt inni teltet og sooooolet meg. Diggi, diggi, diggi!

Vi opplevde all slags sommerlig vestlandsvær denne første jomfruhelgen på campingtur. Da var det helt heeeerlig med egen inngang, for sølete små barnesko og med tak over hodet.

Teltet er seks meter langt og fire meter bredt. To soverom med plass til tre i hvert bakerst, og et oppholdsrom i front.

Jeg er ikke akkurat et utpreget friluftsmenneske, men jeg har heller ikke lyst å frarøve barna mine gleden av å nyte naturen. Barna er åtte og to år gamle. Det er rett og slett utmattende bare å TENKE tanken på å motivere disse to med meg på all slags topper og nuter, for så å slå leir et eller annet øde sted. Da er første steg i naturfagstimen faktisk mye enklere med en fullpakket bil av alt slags luksuscamping tilgjengelig.

To døgn. På Ølbergcamping. Tilgang på softis, dusj, toalett, hav og strand. Det ble en del Snapchat-action i løpet av helgen. Kanskje du bør følge meg der? Så er du klar for neste runde. veronicasimone

Lagt på meg. Meldt meg ut av senteret.

Nå er jeg gammel. Nå jobber kroppen mot meg. Alt hva jeg stapper i meg blir værende. Sjokoladekaker, boller, chips, sauser og rødvin. Jeg kan omtrent ikke hvile øynene på herlighetene! Vekta øker i takt med følelsen av velvære. For jeg ER lykkelig. Men jeg er også tung. Tyngre enn FØR #yummymummy-prosjektet. Jeg kan ikke forstå helt hvorfor?

Jeg har vært støttemedlem på treningssenter lenge nok. Det hjelper ikke akkurat på verken humør eller fysikk at jeg kaster penger ut vinduet hver eneste måned. De få gangene jeg kjenner en (minibitteliten) trang til å svette, så er det uansett ikke senteret som drar meg i gang. Sykkelen, joggeskoene eller den der treningsmatta som støver ned hjemme blir alltid brukt først. For et pengesluk disse treningssenterene er!! Derfor så...

Hehe! Så nå er jeg tyngre enn noen gang, og for første gang uten medlemskap på et treningssenter. Det kan umulig love godt, tenker du?

Jeg tror derimot at det kan ha vært det lureste noensinne. Det finnes nemlig en plan...

Kongen fikk svar

Herligalondon! Jeg har helt glemt å oppdatere dere på hagefest-situasjonen hos konge-kisen!! Fristen for å svare på invitasjonen var ved utgangen av juli, og jeg sendte mitt svar akkurat i tide.

Mye har skjedd i kongefamilien siden jeg sendte dette svaret. Jeg ser jo nå at svaret mitt kan virke noe ufølsomt. Tenk at Ari forsvinner fra kongehuset!! Tenk at han ikke er der under lunsjen!!! Det er smått litt krisestemning i heimen her. Jeg hadde store planer om å innynde meg, og kanskje bli en del av en ny vin. Nå håper jeg bare resten av gjengen klarer å holde ekteskapsløftene sine til hverandre... #kongekrise

hits